fbpx

Претставеност

Кризата на претставеност носи закана од екстремна десница, но и можност за ново прогресивно движење

Иво Босилков

20.03.19

ALB м-р Иво Босилков Кога знаеме како функционира кризата на претставеност, можеме да спречиме повторување на историјата, кое можеби овој пат би...