Прислушкување

Меѓународното право дозволува понатамошно објавување на „бомбите“

Воислав Стојановски

19.04.16

д-р Воислав Стојановски Јавноста има право да знае кој се однесува незаконски и кој бил или се` уште е опасен за општеството, за да влијае...

Тајните за прислушкувањето

Предраг Тасевски

19.10.15

м-р Предраг Тасевски Oд почетокот на годината, поточно од 9 февруари до денес, граѓаните се опседнати со аудио-снимките од прислушкуваните...