fbpx

Проверка

Ветингот во Македонија: промени кон подобро или лажна надеж?

Соња Стојадиновиќ

16.12.19

ALB Соња Стојадиновиќ Лустрацијата беше непотребна и смешна фарса, неуспешна пресметка и понижување на политичките неистомисленици. За ветингот да...