fbpx

ПроектСиндикејт

Кога Кина ќе кивне

Стивен С. Роуч

06.03.20

Стивен С. Роуч (Stephen S. Roach) Епидемијата на вирусот COVID-19 се случи во време на период на економска ранливост која е многу поголема од онаа во 2003 година,...