fbpx

Протест

Борбата продолжува

Грета Тунберг, Лујза Нојбауер, Ејнџела Валензуела

06.12.19

Грета Тунберг, Лујза Нојбауер, Ејнџела Валензуела По повеќе од една година на мрачни научни проекции и растечки активизам, светските лидери, како и...