fbpx

ПЦР

Пазарна или праведна цена за борба со КОВИД-19?

Наталија Шикова

13.11.20

Текстот е учесник на конкурсот за најдобар блог „Имаш ли (по)добра идеја?“ организиран од Рес публика и ИКС. Наталија Шикова Државата или...