fbpx

Работа на далечина

„Новото нормално“ е одамна секојдневие за илјадници наши сограѓани

Андреј Павловски (Andrej Pavlovski)

16.12.20

Андреј Павловски Во ова лудо (не)време на пандемија и изолација, имаме шанса да сториме нешто за оние кои цел живот се во секаква изолација....