fbpx

Работници

Невидливи работници

Вилдан Дрпљанин

26.10.20

Вилдан Дрпљанин Дефиницијата во Законот за работните односи, каде што како работници се сметаат само оние што имаат склучено писмен договор за...

Трудот и потта се наши, парите и капиталот се на 900 луѓе во државава

Вилдан Дрпљанин

06.05.20

Вилдан Дрпљанин Здравствената криза предизвикана од коронавирусот е најдобар показател за вредноста и значењето на работниците во едно...