fbpx

Радикализација

Идни предизвици поврзани со насилниот екстремизам во Западен Балкан

Леони Вругтман

15.02.19

ALB  SR м-р Леони Ракаџ (Leonie Rakaj)  Земјите од Западен Балкан се соочуваат со нов безбедносен предизвик: дерадикализација и реинтеграција на...