fbpx

Ракомет

Можно ли е чудо на Европското првенство во ракомет со селекторот Гонзалес?

Милорад Стојмановски

11.01.18

Милорад Стојмановски Кога елитните ракометни собири ни се во близина, речиси секогаш постигнуваме добри резултати. СП 2009 во Хрватска беше наше...