Ранливи групи

Ранливите заедници се најпогодени од КОВИД-19

Јона Копренцка

24.07.20

Јона Копренцка Ранливите групи најмногу страдаат од катастрофите и мерките кои се преземаат. Пандемијата покажа дека ромската заедница во...