Раст и развој

Економскиот раст и развој во стапицата на медиокритетската средина

вон. проф. д-р Марјан Николов

16.01.18

доц. д-р Марјан Николов Загрижува што и новата Влада продолжува со програма за економски раст која е палијативна, ги следи стратешките трендови на...