fbpx

Ратко Младиќ

Муралите и денес отвораат воени рани и ги продлабочуваат поделбите во БиХ

Младен Обреновиќ

06.12.21

Младен Обреновиќ Кога веќе спомениците во Босна и Херцеговина, а на прстите од едната рака можат да се избројат оние заедничките, посветени на сите...