Репродуктивно здравје

Да се биде трудница во Македонија

Соња Стојадиновиќ

25.08.17

м-р Соња Стојадиновиќ Третманот на мајката во перидот на бременоста, заедно со пораѓањето се лице на степенот на развиеноста на едно општество....