Решение за името

Се крчка решение за името по примерот на Договорот со Бугарија

Ѓорѓи Спасов

10.11.17

проф. д-р Ѓорѓи Спасов Потпишување договор за добрососедство со Грција, по примерот со Бугарија, на Грција ѝ обезбедува гаранција од немeшање во...