Родови задачи

Придавање важност на „женската работа“

Барати Сарасивам (Bharati Sadasivam)

18.08.17

Барати Сарасивам (Bharati Sadasivam) Во текот на следните неколку месеци, 12-те илјади вработени во седиштето на „Епл“ во Купертино, Калифорнија ќе завршат...