Румен Радев

Што по изборите во Бугарија – Решение или продлабочување на непријателството?

Христијан Илиевски

29.11.21

Христијан Илиевски Тешко е да се очекува дека ветото ќе биде туку-така тргнато. Дури и кога би се постигнал некаков договор, тоа би значело дека...