Самоизолација

Како до најефективен „домашен притвор“?

Сами Махрум

15.04.20

Сами Махрум (Sami Mahroum) Мерките за социјално дистанцирање во борбата против КОВИД-19 се огромен тест за тоа колку цели населенија би можеле да се...