fbpx

Свиркачи

Зошто „свиркањето“ е клучно за денешниот свет

Бојан Перков

17.02.20

ALB  SR Бојан Перков Без оглед кој е мотивот за некој да излезе во јавноста со чувствителни информации и со тоа да „дувне во свирчето“, ако на...