fbpx

Сексуално малтретирање

Како да стигнеме до работна средина каде мажите и жените се еднакво прифатени?

Кети Блумгарден

26.01.18

Кети Блумгарден (Kathy Bloomgarden) Големиот број тужби за сексуално малтретирање поднесени од познати личности кои започнаа со исповеди и признанија...

Ставање крај на сексуалното малтретирање и злоупотреба во ОН

Марк Лоукок (Mark Lowcock) и Вилијам Лејси Свинг (William Lacy Swing)

18.01.18

Марк Лоукок (Mark Lowcock) и Вилијам Лејси Свинг (William Lacy Swing) Време е да се искорени праксата на неказнивост која преовладуваше премногу долго во...