Семејно насилство

Судовите во Хрватска бесрамно ги штитат злоставувачите – особено оние на позиции на моќ

Бојана Губерац (Bojana Guberac)

10.03.21

Бојана Губерац Случајот со Мара Томашевиќ, кој ги окупираше медиумите во последните години, живописно прикажува како хрватското правосудство, и...