Сертификат

Пандемијата е пожар кој може да го изгасиме преку масовна вакцинација

Иван Дургутов

16.08.21

м-р Иван Дургутов Ретко кој можеше да очекува и претпостави дека обично, редовно соопштение кое се лиферува по секоја одржана владина седница може...