Синдикати

Кој и како (ќе) ги организира синдикатите?

Вилдан Дрпљанин

11.09.19

ALB Вилдан Дрпљанин Суштинското синдикално организирање е во постојан пад, а за многу од работниците дури и слободниот викенд, како една од...