fbpx

Систем за управување со кризи

Република во пламен

Весна Попоска

09.08.21

Весна Попоска Пожарите ги обелоденија пропустите во системот за управување со кризи, кој всушност е тешко да се нарече „систем“. Во истиот повеќе...