fbpx

Слобода

Наместо економска обнова во 100 чекори, ни треба економска слобода веднаш!

Абдулменаф Беџети

15.06.17

академик Абдулменаф Беџети Со најавата на новата влада за ребаланс на буџетот во септември, во последното тримесечје од фискалната година нема да...

Ќе ни беше поубаво со провладини медиуми

Гоце Трпковски

09.02.16

Гоце Трпковски Провладиниот дел од медиумската сцена го заземаат контролирани медиуми од Владата и од владејачката партија, за кои постојат...