fbpx

Соработка

Како појавата на COVID-19 вирусот ќе се одрази на меѓународната соработка

Кемал Дервиш и Себастијан Штраус

16.03.20

Кемал Дервиш и Себастијан Штраус Се забележува појавата на јасна паралела помеѓу растечката пандемија на корона вирусот и климатските промени....