fbpx

Социјална дилема

Реалната закана наречена надзорен капитализам

Стефан Митиќ

10.05.21

Стефан Митиќ Незабележливите разлики во нашето однесување кои се дел од психолошката манипулација на социјалните мрежи се предизвикани од...