Спортска инфраструктура

Преку измени во законот за игри на среќа и забавните игри до подобра спортска инфраструктура

Иван Анастасовски

21.08.19

ALB проф д-р Иван Анастасовски Неопходно е да се допрецизира законот со што би овозможил одреден дел од финансиски средства да се пренасочат кон...