fbpx

Спор со Бугарија

Албанците со трпение и разбирање околу спорот со Бугарија, но до кога?

Сефер Тахири

30.07.21

Сефер Тахири Албанскaта политичка и научна јавност имаат објективен пристап и разбирање дека прашањата што се на масата за разговори со Бугарија...