fbpx

Сребреница

Големата „врева“ во врска со резолуцијата за Сребреница

Владимир Ѓорѓевиќ

23.07.21

Владимир Ѓорѓевиќ Србија продолжува да го негира минатото, при што нејзините политички елити ја користат резолуцијата за да ѝ се спротивстават на...