fbpx

Стево Пендаровски

Прашања за новиот претседател

Светомир Шкариќ

03.06.19

ALB проф. д-р Светомир Шкариќ Петтиот по ред шеф на македонската држава веќе покажа знак на независност, наспроти притисоците што доаѓаат од страна...

Дрвениот новоговор на кандидатoт Пендаровски: гарантирана формула за неуспех

Димитар Апасиев

28.03.19

Рес Публика почнува со објава на серијал текстови „Политички профили на претседателските кандидати“. Во рамки на серијалот, во наредните четири...