fbpx

Студентски домови

Прозорци со млеко, тегли со ајвар и патики или студентски дом за 21 век?

Минас Бакалчев

06.02.18

проф. д-р Минас Бакалчев После студентскиот дом „Гоце Делчев“ од 1975 речиси немаме авторски примери на овој архитектонски тип, нема критичко...