fbpx

Суд

Задолжителноста на адвокатскиот печат и потпис и правото на пристап до суд

Иван Колевски

09.07.18

м-р Иван Колевски Дали задолжителноста на адвокатски печат и потпис ќе има влијание на правото на граѓаните за пристап до суд? Како судовите треба...

Политички и правни претпоставки за специјално одделение во кривичниот суд

Драган Малиновски

13.07.16

Драган Малиновски Kривичниот суд, кој безрезервно прифаќаше се` што беше побарано од Јавното обвинителство, премина во другата крајност во односот...