fbpx

Суперкуп

Суперкупот и непостоечкиот план за евакуација на арената „Филип Втори“

Милорад Стојмановски

28.06.17

Милорад Стојмановски Не верувам дека Суперкупот нема да се одржи во Скопје. Ако намерата беше таква, досега УЕФА тоа одамна ќе го стореше. Лично...