ТВ дуел

Политичари, „отворете ги картите“ на ТВ дуел!

Радица Тодоровска

29.01.16

м-р Радица Тодоровска Последните десетина години, македонските медиуми се исклучително сиромашни со политички дебати. Недостатокот од...