fbpx

Традиционални медиуми

Да го направиме новинарството повторно големо

Александра Борхарт (Alexandra Borchardt)

05.04.18

Александра Борхарт (Alexandra Borchardt) Во дебатата за иднината на новинарството, „лажните вести“ веќе добиваат главна улога, со приказни каде главни...