fbpx

Транспорт

Урбаниот транспорт по мерка на мажите

Ненад Тониќ

28.03.17

м-р Ненад Тониќ, д.с.и. Нееднаквиот социо-економски статус на двата пола им дава предност на мажите при користењето на приватните возила во...