fbpx

Туризам

Како да го промовираме македонскиот туризам

проф. Митко Бојаџиевски

24.03.17

проф. Митко Бојаџиевски Досегашната пракса на Агенцијата за поддршка, развој и промоција на туризмот е да се учествува на голем број туристички...