Управување со отпад

Депонија Русино: Темпирана еколошка бомба

Љупка Јаневска

24.01.22

Љупка Јаневска Овој отпад, освен тоа што ја загадува животната средина, исто така предизвикува дефекти во машините, ги оштетува контејнерите и го...