fbpx

Урбано зеленило

Паметно Скопје: Нова агенда за главниот град

Мартин Николовски

17.11.21

Текстот е објавен во рамки на конкурсот за најдобар блог „Во каков град сакаш да живееш?“ организиран од Рес публика и ИКС. Мартин Николовски...