Уставни амандмани

Уставните амандмани се политичко а не стручно дело

Светомир Шкариќ

12.02.19

 ALB проф. д-р Светомир Шкариќ Aвторите на Договорот од Преспа имаат современ пристап кон државјанството. Со такво сфаќање на државјанството,...