fbpx

Фудбал

Пандев сака да биде нов претседател на ФФМ, но тоа не е доволно!

Милорад Стојмановски

07.12.18

МК   ALB Милорад Стојмановски Во битката за фотелја во ФФМ секогаш решавачка била „техниката“ на добивање гласови од делегатите со поткуп,...

Парите не се секогаш гаранција за врвни успеси во фудбалот

Филип Нацоски

28.02.17

Филип Нацоски Кога поранешниот тренер на ФК Работнички, Игор Ангеловски летото 2015 година пред турската спортска јавност изјави дека неговиот клуб...