Хуманитарна криза

Европски влади: земете ги назад вашите граѓани од северна Сирија

Леони Вругтман

25.10.19

ALB  SR Леони Вругтман (Leonie Vrugtman) Осум години по почетокот на граѓанската војна во Сирија, диктаторот што не се плаши да употреби хемиско оружје...