fbpx

Центар за управување со кризи

Пожарите – фактор изненадување после триесет години независност

Марјан Вучковиќ

23.08.21

Марјан Вучковиќ Високите температури, сушата и ниското ниво на свест толку многу ги потпалија страстите на политичката елита, а богами и шумите,...