fbpx

ЦИА

Шпионите кои го предвидоа КОВИД-19

Кент Харингтон

25.05.20

Кент Харингтон (Kent Harrington) И покрај тврдењата на американскиот претседател Доналд Трамп, американската разузнавачка заедница веќе долго време ја...