fbpx

Циркуларна економија

Пренамена на напуштените објекти: шанса за подобар квалитет на живот

Соња Стојадиновиќ

11.11.20

Текстот е победник на конкурсот за најдобар блог „Имаш ли (по)добра идеја?“ организиран од Рес публика и ИКС. Соња Стојадиновиќ Моделите на...