fbpx

Човечки ресурси

„Човечките ресурси“ не се луксуз, туку неопходност во време на пандемија

Сашка Тодоровска

26.01.22

Сашка Тодоровска После речиси две години очигледно е дека менталното здравје на вработените е исто важно како и нивното физичко здравје. Сега...

Пандемијата ги примора компаниите да иновираат

Сашка Тодоровска

19.08.20

Сашка Тодороска Дигитализацијата која беше тренд број еден во секоја индустрија, сега е единствен и неопходен начин за одржување континуитет на...