Шведска

Темната вистина за шведскиот модел

Ханс Бергстром

09.05.20

Ханс Бергстром (Hans Bergstrom) Во време кога пандемијата на коронавирусот владее со светот, Шведска беше една од западните држави која применуваше мошне...