Јавни простори

Под лупа: евиденцијата на државниот недвижен имот

Тинка Китеска

09.12.20

Тинка Китеска Како државата го евидентира и се грижи за својот имот? Дали некогаш сте се запрашале каков недвижен имот има нашата држава, колку...