Јавни финансии

Потреба за ефикасни јавни финансии: Осврт на нацрт Програмата за реформа на управувањето со јавните финансии 2018-2021

вон. проф. д-р Марјан Николов

05.12.17

доц. д-р Марјан Николов Програмата за реформа на управувањето со јавните финансии 2018-2021 се носи во екс-пост заробена држава каде тензиите помеѓу...